Nanebovzatie Prebl. PM 15. 8. 2021

 

Liturgický prehľad:

Pondelok

 

17.30

S

+ Ján Jacko z Dielnic (H)

18.15

V

+ Jolana Ovadová (1. výr.) (Ch)

Utorok

 

6.45

S

Za BP pri operácii (Ch)

+ Jozef a Jolana Antol a deti (H)

Streda

 

17.30

S

+ Dominik a Helena (H)

18.15

V

+ Eduard a Anna Sliacky (Ch)

Štvrtok

 

6.45

S

+ Albín a Mária Mrva a st. rodičia (5. výr.) (Ch)

17.30

S

+ Mária a Lýdia (H)

Piatok

Sv. Bernarda, opáta a učiteľa Cirkvi, spomienka

17.30

S

Za DDS pre Tomáša s rod. (H)

18.15

V

Za Z a BP pre Máriu s rod. (70 r.) (Ch)

Sobota

Sv- Pia X., pápeža, spomienka

6.45

S

+ Ján Mojš a rodičia (H)

16.00

S

Hronec – Kristová (Ch)

Nedeľa

21. nedeľa v Cezročnom období

6.45

S

(Ch)

8.30

S

Za Z, BP a DDS pre Zuzku s rod. (H)

9.15

V

(O)

10.30

S

(Ch)

Duchovná obnova: Spoločenstvo Srdce leva 2 v spolupráci s farským úradom Vás srdečne pozývajú na duchovnú obnovu. Bližšie informácie sa nachádzajú na plagáte.

Pápež: Príďte sa stretnúť so Svätým Otcom Františkom v špeciálnej službe dobrovoľníkov. Hľadáme viac ako 1000 ľudí do Šaštína, 700 do Košíc a 1000 do Prešova. Potrebujeme Vás na jednotlivé dni, na služby usporiadateľov v sektoroch, parkovanie, či inde. Všetky informácie aj prihlášku nájdete linku https://www.navstevapapeza.sk/sk/dobrovolnik.

Ohlášky: sviatosť manželstva prijímajú Miloš Hronec, syn Miloša a Zuzany r. Hubovej, býv. Ružomberku, a Denisa Kristová, dcéra Daniela a Ľudmily r. Gejdošovej, býv. v Lipt. Sliačoch. Ohlasujú sa po 3. raz.

Matúš Sleziak, syn Karola a Zuzany r. Sališovej, býv. v Lipt. Sliačoch, a Radka Lagová, dcéra Štefana a Jitky r. Antolovej, býv. v Lipt. Sliačoch.

Róbert Domiter, syn + Jána a Emílie r. Hanulovej, býv. v Lipt. Sliačoch, a Miriam Buricová, dcéra Ľubomíra a Anny r. Dudovej, býv. v Lipt. Mikuláši. Ohlasujú sa po 2. raz.

Šimon Hládek, syn Jozefa a Dany r. Ondríkovej, býv. v Komjatnej, a Terézia Jelšovková, dcéra Damiána a Violy r. Antolovej, býv. v Lipt. Sliačoch.

Zdenko Kotlárik, syn Zdenka a Dany r. Michelovej, býv. v Trenčíne, a Michaela Jacková, dcéra Petra a Hany r. Miksovej, býv. v Lipt. Sliačoch.

Anton Hlavatý, syn Antona a Anny r. Ondrejkovej, býv. v Lipt. Sliačoch, a Nikola Iváková, dcéra Petra a Martiny r. Kúkoľovej, býv. v Lipt. Sliačoch.

Michal Kochánek, syn Ivana a Soni r. Kronbergerovej, býv. v Bratislave, a Zuzana Ondrejková, dcéra Milana a Marty r. Fričovej, býv. v Bratislave. Ohlasujú sa po 1. raz.